| PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)

CiRNeT MEMBUAT LAWATAN KE HONEYWELL ASEAN

Ringkasan Artikel

President Honeywell ASEAN, Mr Briand Greer telah dilantik oleh YB Menteri Pendidikan Tinggi sebagai CEO@Faculty bersama Universiti Putra Malaysia . Bagi membentuk persefahaman tentang tatacara perlaksanaan program tersebut, CiRNeT telah mengadakan pertemuan dengan Puan Lizayati Haji Awang Damit, Pengurus Komunikasi Honeywell ASEAN di ibu pejabat Honeywell International di The Vertical, Bangsar South City, Kuala Lumpur.

13 Februari 2018 - President Honeywell ASEAN, Mr Briand Greer telah dilantik oleh YB Menteri Pendidikan Tinggi sebagai CEO@Faculty bersama Universiti Putra Malaysia .

Selain perbincangan mengenai perlaksanaan CEO@Faculty Programme, beberapa aktiviti lain juga telah dirancang untuk dilaksanakan bersama.

SXDdAAB~